Ja też miałem smaka na FL, ale po przeliczeniu (z tym samym wyposażeniem - wychodziło 13 000PLN więcej), wybrałem Toura i nie żałuję.
Za te 13 tys. żona jeździ swoim nowym nabytkiem.
Pozdrawiam
A propos, wie ktoś może na kiedy przewidywany jest lifting Superba?
Teoretycznie powinien być w przyszłym roku (zamaskowane SII FL już raz zostały przyłapane - więcej w tym wątku: Superb II FL ). Praktycznie to nic na razie na ten temat nie wiadomo. Co więcej w jednym z ostatnich Auto Światów (chyba w tym o nowym Roomsterze, który miałby zostać van'em pokroju sharana) były opisane plany Skody na przyłość (jeżeli można traktować AŚ jako wiarygodne źródło) i tam zostało wspomniane, że FL Superba II ma być w 2013.
Co więcej w jednym z ostatnich Auto Światów (chyba w tym o nowym Roomsterze, który miałby zostać van'em pokroju sharana) były opisane plany Skody na przyłość (jeżeli można traktować AŚ jako wiarygodne źródło) i tam zostało wspomniane, że FL Superba II ma być w 2013.
Wiem, że to nierealne, ale gdyby tak zaczęli produkować obecnego Superba II jako Superba Tour? :lol:
A propos, wie ktoś może na kiedy przewidywany jest lifting Superba?
dziś w przed bramą firmy w której pracuję, pod Pozniem widziałem ekipę z kamerami która filmowała jakieś ustawiane scenki i jazdy "jakimś takim innym" superbem (inne lampy z przodu i z tyłu, inna linia kufra itd. na drzwiach miała naklejkę z napisem: SKODA test SHOW
chyba widziałem superba po lifcie na żywo
niestety w rozładowanej komórze aparat się nie chciał włączyć
SKODA test SHOW to taka akcja reklamowa Skody prowadzona głównie w internecie: Skoda TestShow
Testują tam obecnie produkowane modele więc jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby był to już egzemplarz po fl. Zwłaszcza, że zakamuflowanego złapano dopiero raz. Druga sprawa, że inna linia kufra to za duża ingerencja jak na fl moim zdaniem. Ale kto wie...
nie jestem jakimś specjalnym specem od superbów, ale pod biurowcem w którym pracuję stało wtedy 5 służbowych superbów II panów dyrektorów i ten filmowany wydawał mi się inny
ekipa filmowa wygladała dośc profi, mieli dużego pickup'a z kamerą na wysięgniku, ustawiony tor i operatora z ręki, więc nie byli to jakieś lolki co filmik na youtube robili
ale kit z tym - trzeba było fotodokumentację zrobić a nie teraz dywagować
pozdrawiam
dziś w przed bramą firmy w której pracuję, pod Pozniem widziałem ekipę z kamerami która filmowała jakieś ustawiane scenki i jazdy "jakimś takim innym" superbem (inne lampy z przodu i z tyłu, inna linia kufra itd. na drzwiach miała naklejkę z napisem: SKODA test SHOW
haha to i mnie tam widziałeś zapewne A Superb nie był wcale inny. Zwykły normalny Superb II 2.0 TDi elegance na 18" stkach.
Zreszta o lifcie Superba jeszcze niewiele wiadomo. Może 2013 r.
[ Dodano: Wto 06 Gru, 11 13:55 ]
Zamieszczone przez bobasek
ekipa filmowa wygladała dośc profi, mieli dużego pickup'a z kamerą na wysięgniku
Ten pick-up to był Biały Ford F150 ?? A do tego czerwona Fabia II, Żółta Fabia II Monte Carlo, ciemna Skoda Yeti i Alfa Romeo 159 (bordowa) ??
A Superb II był sedanem w kolorze fiolet ametyst 3X3X ??
[ Dodano: Wto 06 Gru, 11 13:57 ]
Zamieszczone przez bobasek
dziś w przed bramą firmy w której pracuję, pod Pozniem
W którym to było miejscu ? Koło drogi S11 na Katowice?
Komentarz